Vadon élő és kóbor állatok befogása a nyugodt életért

KapcsolatReferenciák

Kóbor állatokkal találkozott az ipari létesítmény területén? Védett fajok befogásához keres megoldást? Ránk bízhatja a vadon élő és a kóbor állatok befogását.

A munkahelyek és a különböző intézmények környékén felbukkannak kóbor állatok, amelyek zavarják az embereket. A parkolókban és a lakóhelyek körül is nagy gondot okozhatnak, ezért célszerű az eltávolításukról minél hamarabb gondoskodni.

Cégünk a vadon élő és kóbor állatok befogásával foglalkozik olyan módon, hogy semmiféle sérülés ne történjen. A kóbor macskák, kutyák a legjobb helyre, menhelyre kerülnek, a vad élőlények pedig az eredeti élőhelyükre juthatnak vissza.

Tevékenységünket olyan csapdák alkalmazásával végezzük, amelyekkel sikerül az állatok testi épségét megóvni. Ha rókát lát a lakóhely vagy a munkahely közelében, akkor értesítsen bennünket, és megtesszük a szükséges intézkedéseket!

A nyestek komoly károkat tudnak okozni a vagyontárgyakban, ezért célszerű minél hamarabb eltávolítani. Ha védett állat zavarja a lakókat, vagy tartózkodik rendszeresen a lakóhely közelében, akkor a Természetvédelmi Hivatal engedélyével rendelkezve befogjuk az élőlényt, és elszállítjuk a számára leginkább megfelelő helyre.

Ez a szolgáltatás szakértelmet és körültekintést kíván, fontos, hogy az állatvédelem és a környezetvédelem szabályait betartva végezzük. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, és a legmegfelelőbb eszközöket használják a feladatok elvégzése során. Ha veszélyes állatot talál, vagy kiszabadult egy egzotikus élőlény, akkor a lehető leggyorsabban forduljon hozzánk, és megoldjuk a problémát!

Biztosítsa a biztonságos, nyugodt környezetet, és bízza ránk a kóbor, valamint a vadon élő állatok befogását! Szakszerűen, kíméletes és megbízható módon látjuk el a ránk bízott feladatot. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az emberek és az állatok is biztonságban legyenek. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minden szempontból megfelelő, minél gyorsabb megoldásra jusson, bármilyen állatok befogására van szükség!