Galamb távoltartó rendszerek kiépítése

KapcsolatReferenciák

A mechanikus galamb távoltartó rendszerek kiépítése a leggyakoribb módszer, melyet a galambok elleni védekezésben alkalmaznak. Sok esetben eredményesek, de vannak korlátaik is, mégpedig az, hogy csupán csak felületi védelmet biztosítanak, riasztásra nem alkalmasak. Felszerelésük nagy körültekintést igényel, mart abban az esetben, ha a galamb távoltartó tüske nem megfelelően van felszerelve, a galamb van olyan leleményes és gallyakat kezd ráhordani, amire később újra képes rátelepedni.

Galambmentesített övezet, a madarak sérülése nélkül

Köztereken és otthonokban egyaránt számos kellemetlenség okozói lehetnek a galambok. Allergiát, TBC-t, és akár más, súlyosabb betegségeket is terjeszthetnek ezek a madarak, mely különösen nagy veszélyt jelent a legyengült immunrendszerű emberekre, kisgyermekekre. A galambok, ürülékük savtartalma miatt, a fa és a vasbeton szerkezetekre is káros hatással lehetnek, ugyanis a fát észrevétlenül elkorhaszthatja, a vasbetont pedig elgyengítheti a madárpiszok.

Elege van a kellemetlen meglepetésekből, egészségügyi problémákból? Félti családja egészségét, galambmentesített területet szeretne? Tudunk egy egyszerű megoldást, ami biztosítja, hogy nem lesz többé gondja a galambokkal!

Válassza galamb távolító rendszereink valamelyikét, és garantáljuk Önnek, hogy a madarak néhány leszállási sikertelenség után feladják a harcot, és továbbállnak! Galambriasztóink állatbarát kialakításúak, nem veszélyesek a madarakra, hiszen egyetlen célja van rendszereinknek, hogy megakadályozzák a madarak leszállását és portyázását az Ön háza körül!

Forduljon hozzánk bizalommal, és szabaduljon meg a galamboktól állatbarát módszerekkel!

Galambmentesített övezet, a madarak sérülése nélkül

Galamb távoltartó tüske

Galamb távoltartó tüske

A vállalkozásunk által kiépített galamb távol tartó tüske, kiváló felületvédelmet biztosít annak érdekében, hogy a madarak jelenlétéből származó ürülék képződése, a védeni kívánt helyeken megszűnjön.
A tüske felszerelése nagy odafigyelést és pontosságot igényel, hogy a hozzá fűzött reményeket valóban képes legyen beváltani. A szerelése, a felület minőségétől függően történhet ragasztással, csavarozással vagy egyéb speciális rögzítőelem segítségével. Árajánlatot, egyeztetés, illetve felmérés alapján készítünk.

Hálózás a galambok ellen

A galambok előszeretettel keresik fel a társasházak erkélyeit és világító udvarait, fészkelés és éjszakázás céljából. A galambok ilyen jellegű intenzív jelenléte, sok ürülék és egyéb hulladék képződésével jár. Ahhoz, hogy a kialakult állapotokat meg lehessen szüntetni, el kell zárni a galambok elől a védeni kívánt felületeket. Vállalkozásunk, erre a módszerre egy kimagaslóan jó minőségű háló felszerelését ajánlja, mely az esztétikai szempontokat is figyelembe véve kerül kialakításra.

A szolgáltatás részleteiről érdeklődjön valamely elérhetőségünkön.

Szellőzők, kémények rácsozása

Gyakori problémát jelent, hogy a galambok a tetőn lévő szellőzőkbe, kéményekbe fészket raknak, elzárva ezzel az áramló levegő útját. Azon túl, hogy megszűnik a ház szellőzése, a lakások életterébe bejutnak az apró tollak, pihék és a mikroszkopikus méretű élősködők is.

A szellőzőkre horganyzott, rozsdamentes rácsot szerelünk, mely megakadályozza a galambok megtelepedését az érintett területeken.

A szolgáltatás részleteiről érdeklődjön valamely elérhetőségünkön.

Szellőzők, kémények rácsozása

Galambriasztás? Velünk lehetséges!

Galambriasztás? Velünk lehetséges!

Ugyan a galambok sok más kártevővel együtt komoly gondokat okozhatnak, legyen szó akár betegségekről, akár az épületekben okozott károkról, fontos, hogy a problémát a lehető legkevesebb olyan sérüléssel kezeljük, mely a madarakat érheti, még akkor is, ha nem védett fajról van szó. Ne feledjük, a galamb nem szándékosan okoz az embereknek kárt!

A galambriasztás a legevidensebb megoldás olyankor, ha a madarak túlzott számban történő jelenlétét érzékeljük. Amennyiben olyan módszerekkel élünk, mely a galamb számára kényelmetlenné teszi a helyszínen tartózkodást, akkor egyszerűen és humánus módon tudunk segíteni a kialakult helyzeten, hiszen ha az állatnak nem vonzó egy hely, akkor nincs is oka oda visszatérni!

A különféle galambriasztó módszerek segítségével megszabadulhatunk a problémától. Amennyiben Ön is szeretné, hogy ne legyen többé gondja a galambokkal, de fontos Önnek az is, hogy ezzel ne essen életben kár, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Mi segítünk a galambriasztásban!

Tudnivalók a galambriasztásról – Védje lakókörnyezetét megfelelő módszerekkel!

Mára már a galambok az emberek közvetlen környezetében élnek, ami semmilyen szempontból nem előnyös, legfőképp amiatt, mert különböző veszélyes, egészségre rendkívül ártalmas betegségeket terjesztenek tollukkal, ürülékükkel. Ahhoz, hogy megszabaduljunk tőlük, olyan galambriasztó módszereket, eszközöket kell bevetni, amellyel távol tarthatjuk őket lakókörnyezetünktől.

A galambok távoltartásával kapcsolatban sokaknak még mindig az állatok kiirtása a megoldás, ami egyáltalán nem számíthat opciónak, ugyanis ebben az esetben az elhullott tetemek még veszélyesebbek az emberek egészségére nézve, emellett ne feledjük, hogy a galambok is élőlények, tehát nem szándékosan okoznak kárt!

Napjainkban már számtalan olyan galambriasztási eszköz létezik, amelyek állatbarát módszerekkel, jelentős mértékben csökkentik az állatok létszámát a lakókörnyezetben, így a madarak rá vannak arra kényszerítve, hogy visszatérjenek természetes élőhelyükre. A méreg helyett szerezzünk be galambhálót, rácsokat, vagy távoltartó tüskéket, amikkel nemcsak életterünket óvjuk meg, hanem a galambokat is!

ha profi eszközökre van szüksége, a legjobb helyen jár!

Tudnivalók a galambriasztásról – Védje lakókörnyezetét megfelelő módszerekkel!