Kóbor és vadon élő állatok befogása

KapcsolatReferenciák
Kóbor és vadon élő állatok befogása

Kutyák és macskák, nyestek, rókák és más, problémát okozó állatok befogása.

  • Kutya és macska (kóbor állat, házi kedvenc),
  • Nyest (padláson, ház körül),
  • Róka (tanyákon, városban),
  • Veszélyes, egzotikus állatok.

Az állatok befogása humánus módon, élve befogó csapdákkal illetve eszközökkel történik. A háziállatok menhelyre, a vadállatok áttelepítésre kerülnek. Védett állatok befogását az illetékes Természetvédelmi Hivatal engedélyével végezzük!

Ipari területeken vállaljuk nagyszámú vadonélő és kóborállatok befogását hosszú távon is!

A díjszabás meghatározása az eset elemzése alapján történik!

Veszélyes állat mentesítés: a nyestek befogása

Arra gyanakszik, hogy az Ön otthonát is látogatja egy nyest? Szeretne nyestmentes környezetet? Nem probléma, hiszen veszélyes állat mentesítéssel is foglalkoznak szakembereink!

A nyest kártékony állatnak számít, sok esetben vezetékeket is megrágcsálhat és egyik kedvenc célpontja a gépjármű. Padlástereken, udvarokon nagyon jól nyomon követhetőek a nyest nyomai, búvóhelyei.

A nyest csapdája egyszerűen működik, csalétek alkalmazásával. Ha hozzáér az állat a kioldó pedálhoz, akkor a csapda rabul ejti a garázdálkodót. A nyestcsapda alkalmazásával eltávolításra kerül a kártékony állat. Az ipari minőségű csapda, rácsszerkezet segítségével a befogott állatot megtartja, még úgy is, ha a nyest minden erejével szabadulni próbál.

Ha tanácstalan, hogyan tudná eltávolítani otthona környékéről a nyestet, és szeretne profi szakembereket a nyest vagy másféle veszélyes állat mentesítéséhez, bátran keressen fel minket és újra nyugodtan, állatkár nélkül élvezheti otthonát!

Nyestet fogott a csapda, erdei közegbe való visszatelepítésre vár

Nyestet fogott a csapda, erdei közegbe való visszatelepítésre vár

Nyestet engedünk szabadon az erdőben

Nyestet engedünk szabadon az erdőben

Nagypelék visszatelepítés előtt

Nagypelék visszatelepítés előtt

Hogyan zajlik a veszélyes állat mentesítés?

Hogyan zajlik a veszélyes állat mentesítés?

Bár hazánkban szerencsére viszonylag ritkán találkozhatunk olyan vadállatokkal lakott területen belül, mint a medve vagy a farkas, a kisebb ragadozók azonban előszeretettel merészkednek be a házak közé.

A veszélyes állat mentesítés során igyekszünk az állatot fájdalommentes módszerekkel befogni, és ha egészséges, távol az emberektől szabadon engedni. A veszélyes állat mentesítés során vállaljuk rókák, nyestek, kóbor állatok és más, egzotikus állatok befogását és elszállítását is.

Mivel a veszélyes állat mentesítésre gyakran nem éles helyzetben kerül sor, hiszen mire a riasztás beérkezik, az állat tovább állhat, így leggyakrabban különböző csapdák kihelyezésével folyik. A kóbor állatok, mint a macska és a kutya, állatmenhelyekre kerülnek, a vadállatokat pedig áttelepítjük. A veszélyes állat mentesítés során gyakori, hogy rókák vagy nyestek okoznak problémát, melyek élelemszerzés céljából merészkednek be az ember lakta területekre, ezáltal akár komoly károkat is okozva.

Ha Ön is veszélyes állatot észlel a környezetében, hívjon minket mielőbb!

Mit, miért és hogyan? – Amit a galambokról tudni kell!

Nyáron az állatok előbújnak rejtekhelyükről, és gyakran az első célpont a lakóházak, kertek területe, ahol élelem után keresgélhetnek. Ilyenkor lép életbe a veszélyes állat mentesítés szükségessége, ugyanis a vadon élő állatok rengeteg kárt tudnak okozni egy szépen kialakított kertben.

A veszélyes állat mentesítés keretein belül biztosítjuk, hogy a vadon élő állatok befogása szakszerűen legyen elvégezve. Ezekkel az állatokkal fontos, hogy kíméletesen bánjon az ember, hiszen megszokták a vadonban lévő életet és emiatt másképpen viselkednek a nem természetes környezetükben. Előfordulhat, hogy napközben nem merészkednek elő, és csak éjszaka végeznek pusztításokat, ezért is szükséges egy szakember, aki tudja, mi a pontos menete a veszélyes állat mentesítésnek.

Ha Ön is félti a veteményes kertjét vagy a virágágyását egy gyakran arra kóborló vadon élő állattól, forduljon szakemberhez! Mi segítünk a veszélyes állatok befogásában! Ha kérdései vannak a folyamattal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Veszélyes állat mentesítés családi házas övezetben