A galambokról

KapcsolatReferenciák

Ezek a madarak tökéletesen alkalmazkodtak a városok nyújtotta körülményekhez. A szeméttárolók környékén és az állatszeretők által etetett területeken könnyedén eleséghez jutnak, így nincsenek rászorulva a természetes táplálékszerző helyeik felkeresésére.

Azok az épületek pedig, melyek a galambok területén helyezkednek el, pihenő és fészkelő helyül szolgálnak a számukra. Ez hatványozottan igaz azokra az üzemekre és csarnokokra, melyek a szerkezeti kialakításukból eredően vonzzák magukhoz a galambokat, és ahol rendszerint az állandó meleg és a fészkelésre alkalmas helyek sokasága miatt tartózkodnak. Kártételeik köztisztasági és egészségügyi szempontból is jelentősek, mivel betegségeket terjesztenek és a galambürülék a tetvek és bolhák melegágya!

A galambokról

Galambok élve befogása a galambkár elleni védelem leghatékonyabb módja

Galambok élve befogása a galambkár elleni védelem leghatékonyabb módja

galambkár elleni védelem egyik leghatékonyabb, egyben leghumánusabb módja a galambbefogás, amellyel nem csak az anyagi károk, de az egészségkárosodás is elkerülhető.

galambmentesítés lehetetlen küldetésnek tűnik, hiszen ezek a madarak szaporák, és a városokban tökéletes élőhelyet is találnak maguknak, azaz minden adott számukra a kényelmes élethez – és a károk okozásához. Ebben az esetben azonban nem csak anyagi károkra kell gondolni, hiszen a galambok az ürülékükkel veszélyes betegségeket is terjesztenek, amelyeket sokkal könnyebb megelőzni, mint gyógyítani. A madarak elriasztása sok esetben már nem elég; ilyenkor van szükség a galambok befogására, amit pedig érdemes szakértőkre bízni. Ha a galambkár elleni védekezéshez szüksége lenne egy megbízható cég szolgáltatásaira, válasszon Ön is bennünket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne a galambkár elleni védelem különféle módjaival kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!