Denevérkár elhárítás

KapcsolatReferenciák
Denevérkár elhárítás

Az általunk alkalmazott módszer nem a denevérek befogására, hanem azok távoltartására irányul.

Problémás területek: redőnytok, panel hézagok, szigetelés szellőzők.

Szolgáltatásunkkal garantáltan megszabadulhat a denevérek okozta lármától és az ürülékük veszélyeitől! Munkatársaink kellő hozzáértéssel, az állatok védelmét szemelőtt tartva és a Természetvédelmi Hatóságok elvárásainak megfelelően végzik munkájukat. Azzal, hogy szolgáltatásunkat igénybe veszi, egyben hozzájárul ezen állatok védelméhez, mely a természet megóvásának egy fontos része.

Részletekről érdeklődjön valamely elérhetőségünkön!

További információ a denevérekről ide kattintva.

Denevérek távoltartása

Denevérek távoltartása

A vírusok még a legellenállóbb emberi szervezetre is veszélyt jelentenek, kiváltképp akkor, amikor valamilyen állatról átkerülve fertőződik meg szervezetünk. Ezt hívjuk zoonózisnak. Az ilyen vírusokat szinte bármilyen, a közvetlen környezetünkben előforduló állat hordozhatja, így egerek, patkányok, galambok, de denevérek is.

A denevérek akár – bár sokan nem is tudják – veszettséget is hordozhatnak, ezért fontos odafigyelni arra, hogy közvetlen környezetünktől távol tartsuk ezeket az éjszaki életet élő lényeket, hogy elkerüljük az állatkár okozta kellemetlenségeket.

A denevérek hajlamosak tanyát verni sötét padlásokon, falrésekben, (főleg panel épületek esetében) odvas fákban, de redőnytokokba, rossz szigetelésű nyílászárók mögé, szellőzőaknákba vagy repedezett vakolatok oltalmába is beköltözhetnek. Jelenlétük kora tavasszal, valamint nyár végétől tél közepéig lehet problémás.

Szolgáltatásaink között megtalálható a veszélyes állat mentesítés is, mely denevérek okozta állatkár esetében rendkívül hasznos lehet. Kérjen tőlünk segítséget!

Denevérkár elhárításra van szüksége?

Amikor a házkörüli kártevők kerülnek szóba, sokan olyan jól ismert állatokra gondolnak, mint amilyen az egér, patkány, de szóba jöhetnek nyestek vagy akár galambok is. Pedig ez az állat is meg tudja bolygatni a békés hétköznapokat, és bizony szükséges lehet a denevérkár elhárítás.

A denevérek alapvetően sok emberből viszolygást váltanak ki, tartanak, vagy egyenesen félnek tőlük. Amellett, hogy sokan nem kedvelik őket, valós veszélyeket is hordoznak.

A denevérek előszeretettel telepednek meg sötét sarkokban, beveszik magukat a padlásra, redőnyrésekbe, szeretik a meleg helyeket, mert az ideális számukra az utódneveléshez. Igaz ugyan, hogy hatékonyak szúnyoginvázió idején, egyes fajok ugyanis kisebb rovarokkal táplálkoznak, de maguk is hordozhatnak élősködőket a bundájukban és az ürülékükkel is szennyezik az életterünket. Mindemellett előfordulhat az is, hogy egy-egy állat veszettséggel fertőződik, ami már az emberre is veszélyt jelent.

Keressen minket bizalommal, és szabaduljon meg a háza táján letelepedett denevérektől! Hatékony denevérkár elhárítást is végzünk!

Denevérkár elhárításra van szüksége?

Békésen a denevérek ellen is

Békésen a denevérek ellen is

Rengeteg állat fordulhat meg háztartásunk körül, amelyek közelsége ártalmas lehet számunkra, a velünk együtt élők számára és állataink számára. Ezek az állatok betegségeket terjesztenek, tetemeik bent maradhatnak otthonunk zugaiban, ahova előzetesen beköltöztek és ezzel is szennyezik környezetünk.

Ezen állatok közé tartozik a denevér is. A denevérek befészkelik magukat padlásunkra, melléképületeink zugaiba. Ilyenkor a fertőző ürüléküket is ott hagyják, valamint egy esetleges találkozás során a lakásban lakó egyik féllel vagy kisállatunkkal a denevér önvédelemből megsebesíthet minket, ezzel megfertőzve testünket. Bár fertőző és káros lehet jelenlétük, nem szabad elfelednünk, hogy védett állat és alapvetően nem veszélyes ránk nézve. Ezeket szem előtt tartva vállaljuk a pontos és precíz denevérkár elhárítást! Cégünk minden előírást figyelemmel tartva dolgozik, így a denevér épségére is ügyelünk, miközben megszabadítjuk Önt a denevérkároktól és a jövőben felmerülő problémáktól!

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön, ha denevérkár elhárításra van szüksége! Forduljon hozzánk bizalommal!

Humánusan a denevérek ellen

Az átlagos denevérek ártalmatlanok az emberekre nézve, mégis sokan rettegnek tőlük. A külvárosokban élő denevérek nagyrészt különböző rovarokkal táplálkoznak, így akár előnyösek is lehetnének az olyan időszakokban, mikor nagy számban terjednek el a különféle ízeltlábúak. Kártékonyságuk más téren fedezhető fel. Befészkelhetik magukat otthonunk különböző kis réseibe, ürüléket hagynak maguk után, ami súlyosan fertőző lehet a lakókra nézve, továbbá hangjukkal zavarhatják a mindennapokat. Mivel közvetlenül nem károsak az emberekre, ezért érdemes minél humánusabb módon megszabadulni tőlük, de talán a legelőnyösebb, ha már megjelenésüket is megakadályozzuk.

Sok cég foglalkozik denevér elhárítással, sokféle módon, de ha Ön se szeretné, hogy ezekben az élőlényekben kár keletkezzen, érdemes olyan vállalkozáshoz fordulnia, ami a legemberségesebb módon oldja meg problémáját. Cégünk által használt módszerrel távol tarthatjuk a denevéreket otthonától, miközben az állatok épségét is megőrizzük!

Forduljon hozzánk denevér távoltartással kapcsolatban! Ha szeretne érdeklődni módszerünkről, akkor keressen fel minket bátran a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

Humánusan a denevérek ellen

Denevérkár elhárítás: elhozzuk a nyugalmat!

Denevérkár elhárítás: elhozzuk a nyugalmat!

A denevérek sok mindenkiben keltenek viszolygást és félelmet, pedig ártalmatlan, sőt alapvetően hasznos állatok.

A denevérek nem sorolhatóak szorosan a kártevők csoportjába, hiszen jó szolgálatot tesznek vadászokként. Elkapják a szúnyogokat, a kisebb rovarokat, amik kellemetlenséget okoznának az embernek vagy megtámadnák a növényeket a kertben. Mégis van okunk arra, hogy távolt tartsuk otthonunktól ezeket az állatokat, és szükségessé válhat a denevérkár elhárítás is?

A denevérek szeretik befészkelni magukat a kisebb-nagyobb lyukakba, repedésekbe a falon, beköltöznek a padlásra, az eresz alá. A denevérürülék pedig összegyűlik a fal tövében, bepiszkolja a falakat, amit aztán nehéz eltüntetni, ez az épület értékét is rontja. Az is előfordul, hogy a redőny tokjában lelnek új otthonra a denevérek, ezzel pedig megakadályozzák az árnyékoló használatát. Mindez nyilvánvalóvá teszi, hogy szükség lehet denevérkár elhárítására!

Keressen minket bizalommal, és mi gondoskodunk erről a problémáról is! Szakszerű denevérkár elhárításért bátran keressen fel minket!