Galambtávoltartó rendszerek kiépítése: bízza ránk!

KapcsolatReferenciák

A galambkár elleni védelem akkor a leghatásosabb, ha a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt, és különféle galambriasztó rendszereket alkalmazunk.

A galambok és más madárfajok megtelepedése a városokban tulajdonképpen törvényszerű, hiszen rengeteg élelmet találnak, és búvóhelyből sincs hiány, ez utóbbi azonban rengeteg problémát okoz, hiszen a búvóhelyek többnyire az épületeken található nyílások, bemélyedések, erkélyek és ablakok. A madarak megtelepedése az épületeken sem higiéniai, sem esztétikai szempontból nem előnyös, hiszen az ürülékük egészségügyi problémákat is okozhat.

A galambok és más madarak ürüléke kellemetlen szagot és visszataszító látványt jelent, ráadásul az épületek összképét is erősen lerontja, de emellett többféle fertőzést is okozhat, ami a kiszáradó ürülék porával jut a szervezetünkbe, ugyanis számos kórokozónak nyújt táptalajt. A lehetséges betegségek lehetnek mellkasi fertőzések, agyhártyagyulladás, illetve az influenzához hasonló ornitózis is, bár tény, hogy ezek csak abban az esetben jelentenek valós fenyegetést, ha legyengült immunrendszerrel találkoznak. A galambriasztó rendszerek segítségével azonban a madarak távol tarthatóak az épületektől.

A galambriasztó rendszerek többféle eszköz egyidejű használatát jelentik, de a legtöbb esetben elegendő az úgynevezett madárháló, illetve a galambtüske is – ez utóbbi nem okoz sérülést a madaraknak, csupán a leszállást és a fészekrakást akadályozza meg. Mindkét eszköz kedvező áron szerezhető be, és a telepítésük is egyszerű – különösen, ha szakértőkre bízzuk a galambkár elleni védelem megtervezését és kivitelezését.

Cégünk többek között galambkár elleni védelemmel is foglalkozik, tehát, ha szeretné az épület állagának megóvását minden területre kiterjeszteni, Önnek is érdemes bennünket megbíznia a galambriasztó rendszer kiépítésével. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a galambkár elleni védelemmel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!