Galambbefogás a legújabb technikával, sérülésmentesen

KapcsolatReferenciák
Elszaporodtak a padláson a madarak? Fontos az intézmény környékének tisztán tartása? Az általunk végzett galambbefogás a legkíméletesebb megoldás.

Vannak olyan madarak, amelyek egész évben megtalálhatóak, nem költöznek el, és egyre jobban elszaporodnak az általuk kedvelt helyeken. Az állatokat mindenki szereti, de ha már zavaró a jelenlétük, túl nagy zajt keltenek, vagy sok szemét keletkezik utánuk, akkor célszerű beavatkozni. Cégünk már nagy tapasztalattal rendelkezik a különböző állatokkal kapcsolatos problémák megszüntetését illetően, így a galambbefogás területén is.

A melegebb idő beköszöntével egyre inkább jelentkeznek a gondok. A lakóhelyek környékén, a teraszon, az erkélyen, a padláson befészkelt madarak károkat is okozhatnak. A burkolatokra vagy a gépjárművekre rászáradó ürülékek eltávolítása nehéz. A szél által tovább fújt tollak összegyűjtése pedig nem egyszerű feladat. Kieshetnek a fészkekből a fiókák, amelyek életképtelenül maradnak a járdákon, az udvarokon. Ez az állapot egészségügyi szempontból is veszélyes lehet.

Olyan megoldásra van szükség, ami megfelelő mindenki számára. Szolgáltatásunk fő szempontja a környezetvédelem és az emberek kéréseinek teljesítése. A galambok élve befogása a legkíméletesebb és legeredményesebb módszer. Ez a munka hozzáértést kíván.

Szakembereink helyszíni szemlét tartanak, felmérik a területet, az ott élő élőlények számát, majd a legalkalmasabb csapdákat helyezik ki. A megfelelő méretű és számú, élve-befogó csapda segítségével zárt térbe terelhetőek az állatok, amelyeket utána könnyen el lehet szállítani.

A munkánkat a szabadban és zárt területeken egyaránt végezzük. Ha kéri a szolgáltatásunkat, tiszta, rendezett környezetben élhet. Könnyebb lesz a takarítás a családi ház és a társasház körül. Nyugodtan sétálhatnak a lakók és a turisták a tereken, a pályaudvarokon, a parkokban, a sétálóutcákon.

A madarak távol tartása különösen olyan épületeknél fontos, amelyeket sok ember látogat rendszeresen. A posták, az iskolák, a szolgáltatóhelyek, a hivatalok, és más munkahelyek környékén is lényeges, hogy ne akadályozzák a járókelőket a túlszaporodott galambok, és ne nehezítse meg a takarítást a madárpiszok.

Kérje a szolgáltatásunkat, óvjuk együtt az emberek egészségét, és valósítsuk meg a szép szabad területek létrehozását! Forduljon hozzánk bizalommal!