Gondot okoz a környezet tisztán tartása? Galambriasztót keres? A galambkár elleni védelemre a legjobb megoldás a galamb távoltartó rendszerek kiépítése.

A városokban szabad területeket, parkokat, sétálóutcákat, tereket hoznak létre, hogy szépítsék a környezetet, és kellemesebbé tegyék a lakóhelyet az ott élők és a látogatók számára. A közterületek díszítése és tisztán tartása fontos feladat, amit több tényező nehezíthet.

Ha a kedvelt galambok túlságosan elszaporodnak, akkor a lehullott tollak és az ürülékek sok problémát okozhatnak. Nehézséget jelenthet a takarítás, és higiéniai szempontból veszélyesek ezek a hulladékok.

A legjobb, ha megelőzi a bajt, felveszi velünk a kapcsolatot, így lehetővé válik a galamb távoltartó rendszerek kiépítése. Ez a módszer a legkörnyezetbarátabb, és óvja a madarakat is. A leghatékonyabb, ha még a fészkelési időszak előtt kéri szakembereink segítségét, de később is megfelelő galambkár elleni védelemmel tudunk szolgálni.

A galambriasztó elijeszti a madarakat, mindenféle sérülés nélkül távol tarthatja az állatokat az adott területtől. Sok olyan hely van, ami megfelelő a fészekrakáshoz, de ha a tanácsunkat kéri, akkor ezzel kapcsolatban is javaslatokkal látjuk el.

Rendszeresen alkalmazva az eszközeinket nem kell attól tartani, hogy a galambcsoportok zavarják a pihenni vágyó embereket, vagy nem tartható tisztán az adott terült. Teljes körű szolgáltatásunk segítségével az ürülékek eltávolítása, és a foltmentesítés is megvalósítható.

A szeles, esős időjárás tovább ronthat a helyzeten. Emiatt mindenképp érdemes a megelőző feladatokat elvégezni, vagy a már elpiszkolódott környezetet megfelelő módszerrel újra széppé, tisztává tenni.

Óvjuk együtt a madarakat és a környezetet galamb távoltartó rendszerek kiépítésével! Éljen az általunk kínált lehetőséggel, és előzze meg a komolyabb problémákat! Más állatok esetén is tudunk megbízható segítséget nyújtani. Hatékony és kíméletes megoldásokkal várjuk. Készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.