Denevérkár elhárítását vállaljuk megfizethető áron, a természetvédelmi szabályokat, előírásokat betartva! Keressen minket, érdeklődjön a részletekről!

Sajnos kevesen tudják, de a denevérek rendkívül hasznos állatok. Nagyon sok legyet, szúnyogot fogyasztanak el napról-napra és a tévhittel ellentétben nem gabalyodnak az ember hajába, ok nélkül nem harapnak és nem karmolnak. Ennek ellenére még mindig sokan undorral tekintenek rájuk a sajátos kinézetük miatt, és sajnos az is gyakori, hogy elpusztítják őket, ha rossz helyre költöznek be. Fontos tudni, hogy a problémára van olyan megoldás, amivel az állatoknak nem okozunk kárt, viszont mégsem kell velük „együtt élnünk”. A denevérkár elhárítást cégünk kizárólag az illetékes Természetvédelmi Hivatal engedélyével kezdi meg.

Denevérkár elhárításra gyakran van szükség panelházak esetén, ahol az állatok betelepszenek a panel hézagokba, a szellőző nyílásokba, lemezburkolatok alá, a szigetelés réseibe, de még a redőnytokban is előfordulnak. Fontos, hogyha a jelenlétüket észleltük és rossz helyszínt választottak maguknak, akkor ne fogjunk neki saját kezűleg a denevér befogásnak! A denevérek alapvetően nem támadnak, nem harapnak, sőt, igyekeznek elkerülni az embert, de ha megpróbáljuk megfogni őket, akkor bizony védekezni fognak. A denevér harapása esetén pedig meg kell kezdeni a veszettség elleni oltási sort, a nagyobb baj elkerülése érdekében.

A legjobb, ha a denevérkár elhárításhoz szakembert hívunk, aki szakszerűen, az állatnak való károkozás nélkül képes megoldani a problémát. Ha Ön éppen ilyen céget keres, jó helyen jár! Csapatunkra számíthat, méghozzá megfizethető áron. Minden esetben az illetékes Természetvédelmi Hivatal engedélyével fogunk hozzá a feladathoz és kiemelt figyelmet fordítunk az állatok védelmére.

A denevér kárelhárítással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár még a mai nap folyamán, vegye fel velük a kapcsolatot bátran!