Állatvédelmi, környezetvédelmi szolgáltatás

KapcsolatReferenciák

Állatvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatások ipari vállalatok számára.

Az ipari és egyéb létesítmények sok esetben megfelelő életkörülményeket biztosítanak a vadon élő és a kóbor háziállatok számára. Ezeknek az állatoknak a jelenléte fokozott figyelmet igényel, mert a vállalat, illetve szervezet működésének különböző területein, (munkakörnyezet tisztántartása, közlekedés, anyagmozgatás, gépek-berendezések meghibásodása, termelés szüneteltetése) problémát okozhatnak.

Állatvédelmi, környezetvédelmi szolgáltatás

Állati károk tényfeltáró elemzése

Amennyiben egy állat jelenlétéből adódóan károk keletkeznek az ipari vagy egyéb létesítmények területén, szükség van a vizsgált esemény elemzésére és az eredmények kiértékelésére, hogy az azzal járó kockázatok meghatározhatóak és egyben kiküszöbölhetőek legyenek . Ennek vizsgálatában nyújtunk segítséget az Önök számára, melyet a többéves gyakorlati tapasztalataink alapján végzünk, és a következőket tartalmazza:

  • az állati kártétel alapján az állatfaj beazonosítása,
  • a kártétel megjelenésének oka, annak meghatározása környezeti tényezők alapján,
  • kockázat elemzés és megelőző intézkedések.

A szolgáltatás részleteiről, kérjen tájékoztatást valamely elérhetőségünkön.

Állatvédelmi és környezetvédelmi oktatás

Azon vállalatok és egyéb szervezetek számára, melyek telephellyel rendelkeznek és ennek köszönhetően érintetté váltak valamely állati kártétel kapcsán, állatvédelmi és környezetvédelmi oktatást kínálunk. Az oktatás célja, hogy a vállalat területén dolgozó személyek, megfelelő információkat kapjanak arról, hogy a munkakörnyezetükben milyen problémák adódhatnak a különféle állatfajok jelenlétéből adódóan. Továbbá arról is részletes és hasznos információkat kapnak, hogy Ők mit tehetnek annak érdekében, hogy egy tiszta munkakörnyezetben, a termelői tevékenység zökkenőmentes legyen.

A szolgáltatás részleteiről, kérjen tájékoztatást valamely elérhetőségünkön.