Vállalkozásunkat az Animal X Wildlife Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot, 2005-ben alakítottuk meg, azzal a célkitűzéssel, hogy megoldást kínáljunk a piaci szereplők számára, az állatok jelenlétéből adódó károk elhárítására, legyen szó ipari nagyvállalatról vagy akár egy egyszerű háztartásról.

Fő tevékenységi körünk, a városi galambok által okozott károk elhárítása. Ez a tevékenység több szolgáltatást is tartalmaz, mint a galambürülék takarítása, galamb távoltartó rendszerek kiépítése és a galambok élve befogása. Az általunk alkalmazott technikák, abszolút egyedi és professzionális megoldást nyújtanak, amely annak köszönhető, hogy minden feladatot nagy odafigyeléssel kezelünk és kizárólag a szükséges beavatkozásokat építjük be a munkastratégiánkba a hatékony kivitelezés érdekében.

Tevékenységi köreink közé tartozik a kóbor és vadon élő állatok befogása, valamint az általuk okozott károk elhárítása és annak megelőzése is. Ez a terület, a következő állatfajokat érintheti: házi macska, nyest, róka, kutya, rágcsálók és egyéb vadon élő állatok. Munkatársaink speciális eszközökkel felszerelve és megfelelő tapasztalatok birtokában végzik munkájukat.

Rólunk

Denevérek által okozott károk elhárítását is vállaljuk, melyre egy egyedi és 100%-ig megbízható technikát tartalmazó szolgáltatást kínálunk.

Újdonságként kínáljuk lehetséges ügyfeleinknek az Állatvédelmi és Környezetvédelmi szolgáltatásunkat, mellyel azon telephellyel rendelkező szervezeteknek kívánunk segítséget nyújtani, melyek tevékenységük során, valamely állatfajjal konfliktusba kerültek. Célja, egy egészséges és tiszta munkakörnyezet kialakítása és fenntartása úgy, hogy a szóban forgó állatok problémáját, tisztelettel és azok védelmét is szem előtt tartva kezeljük.

Munkánk során, minden esetben szem előtt tartjuk a hatályban lévő állatvédelmi törvényeket, és a védett állatokkal kapcsolatos feladatokat az illetékes Természetvédelmi Hivatal jóváhagyásával végezzük!