Galambbefogás: a legjobb és leghatékonyabb megoldás

KapcsolatReferenciák
Zajt okoznak a környezetében a galambok? Nem szeretne az erkélyén madárpiszkot és tollat találni? A legkíméletesebb megoldás a galambok élve befogása.

Sokféle állat közelíti meg a lakóhelyek környékét. A padláson vagy az eresz alatt könnyen elszaporodnak a madarak. A melegebb idő megérkezésével megjelennek, és ha túlszaporodtak, akkor egyre többen foglalják el a közterületeket, valamint a lakóházak körüli tereket.

Nem csak a nagy zaj, hanem az általuk képződő szemét is okozhat gondot. A legjobb megoldás az elszaporodást megakadályozni, de ha ez már nem lehetséges, akkor valamilyen állatbarát módszert kell keresni.

Cégünk már régóta foglalkozik az állatok által okozott károk enyhítésével, köztük a galambok befogásával is. Olyan eszközöket használunk, amelyek segítségével sérülésmentesen lehet a galambok élve befogását elvégezni.

A módszereink kipróbáltak és eredményesek. A szabadban és zárt helyeken egyaránt elvégezzük ezt a feladatot. Óvjuk az élőlényeket, összetereljük őket, és elszállítjuk a leginkább megfelelő helyre. Az általunk kihelyezett csapdák segítségével megvalósítható a galambok élve befogása. Tiszta lesz a park, a sétálóutca, nem zavarják sehol a madarak a járókelőket.

Az intézmények és más munkahelyek bejárata könnyebben takarítható, és higiéniai szempontból is előnyös ez a megoldás. Az emberek nem találkoznak madárpiszokkal, tollakkal, nyugodtan megközelíthetik az épületeket, vagy sétálhatnak köztereken.

A családi házban élők vagy a társasházi lakóközösségek is kérhetik a szolgáltatásunkat. Rövid idő alatt elérjük, hogy kellemes és tiszta legyen az adott terület.

Munkatársaink szakértelme, odafigyelése és hozzáértése meghozza a kellő eredményt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy védjük a környezetet, óvjuk az állatokat, és segítsünk az embereknek.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje a galambok élve befogását! Kíméletesen és a lehető leghamarabb teszünk eleget a kérésének. Megbízható segítségünkkel gondoskodhat a nyugodt és tiszta területről anélkül, hogy bántódás éri a madarakat.