Szolgáltatásaink

Problémás állatok kezelése

állatkárMai napig éles vita zajlik arról, hogy tulajdonképpen az emberek szorították ki az állatokat természetes élőhelyükről, vagy az állatok merészkednek olyan helyekre, ahol az emberek szerint nem lenne helyük. Tulajdonképpen az emberek szempontjából a kérdés lényegtelen és csak az eredmény fontos, mégpedig az igen bosszantó.

Meglepő, de a legtöbb kárt okozó állat védettnek számít, ezért az általános eljárás a befogás, és a lehető leghumánusabban kell eljárni a kárt okozó állatok ügyében. Pontosan kártevő mivoltjuk miatt számítanak védettnek, hiszen régen irtandó állatoknak minősültek, mára viszont annyira lefogyott a populációjuk, hogy kötelességünk odafigyelni védelmükre.

Tehát érje bármilyen állatkár, forduljon szakemberhez! Ha olyan helyen lakik, ahol már mást ért állatkár a környéken, akkor a lehető legjobban teszi, ha előre felkészül, és szakszerű segítséget vesz igénybe, hogy elkerülje a kellemetlen helyzeteket.

Cégünk pontosan az állatkárokra és azok kivédésére specializálódott, ezért bármilyen hasonló problémájával forduljon hozzánk bizalommal!

 

Galambkár elhárítás

Galambok élve befogása

Galamb távoltartó rendszerek kiépítése

Galambürülék takarítás, fertőtlenítés

Denevérkár elhárítás

Madárkár elhárítás

Kóbor és vadon élő állatok befogása

Állatvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatás

 

Copyright © 2023 AnimalX Wildlife – az állati károk specialistája