Szeretné, ha megszűnne a verebek fészkelése a háztető alatt? Komoly gondot okoz a galambok ürüléke? A madárkár elhárítás megoldást jelent a problémákra.

Az emberek kedvelik a madarakat, különösen a galambokat. A városokban előfordul, hogy ezek az állatok jelentős mértékben elszaporodnak, és ürülékükkel, elhullott tollaikkal higiéniai szempontból veszélyt jelentenek.

Cégünk olyan madárbarát megoldásokat nyújt a lakók részére, amelyekkel megakadályozható a madarak adott területen való fészkelése, és kíméletes módon elriaszthatóak az állatok. Elvégezzük az élő madarak befogását, és távol tartó rendszert építünk ki. Ez a módszer hatékonyan megakadályozza, hogy az állat újra visszarepüljön a megszokott helyére, de közben nem éri semmiféle sérülés. Szolgáltatásunk része a galamb ürülék eltávolítása, és a fertőtlenítés is.

Ha Ön családi házban él, és zavarja a verébcsapat, amely az ereszcsatornánál, vagy a tetőszerkezet alatt talál magának fészkelőhelyet, akkor kérje a segítségünket! Megszüntetjük a madarak fészkelésre használt helyét, így nem tudnak behatolni a régi területükre.

A szarkák ritkábban okoznak kellemetlenséget, de a távol tartásuk szintén elvégezhető. A befogásukat speciális csapdákkal végezzük, amelyek karbantartásáról is gondoskodunk.

A fecske védett madár, és a fészke eltávolításához engedélyre van szükség. Megfelelő indok alapján megszüntethető a fészek, az általunk alkalmazott távol tartó rendszer pedig gondoskodik arról, hogy a madár ne térjen vissza.

A természet megóvása, és a madarak védelme fontos feladat, ezért a különböző gondokat olyan módszerekkel igyekszünk orvosolni, amelyek nem jelentenek veszélyt az állatok számára. Előfordulhat, hogy szükség van a szellőzők vagy a kémények rácsozására, amihez szintén segítséget nyújtunk. Nem csak a lakóingatlanok tulajdonosait, hanem a szolgáltatóhelyek működtetőit, és a vendéglátással foglalkozókat is zavarhatják ezek a problémák, ezért nagy szükség van a madárkár elhárításra.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy minél hamarabb sor kerüljön a megfelelő módszer alkalmazására!