Kóbor és vadon élő állatok befogása megbízható segítséggel

KapcsolatReferenciák

Nyestet talált a padlásán, ami károkat okozott? Róka jelent meg az ingatlana környékén? Szolgáltatásunk segítségével egyszerűen megoldható az állatok befogása.

Az emberek általában szeretik az állatokat, és házi kedvenceket is tartanak. Sokan foglalkoznak állattenyésztéssel, és értenek az állatok gondozásához. A turisták sokféle különleges élőlénnyel találkozhatnak az erdőkben és a vízpartokon. Vannak olyan esetek, amikor viszont jobb az állatot elkülöníteni, vagy egy megfelelő helyre vinni.

Az állatok befogása nem egyszerű feladat, ezért érdemes a segítségünket kérni. Szakembereink hozzáértő munkájára támaszkodva nem okozhat gondot a feladatok gyors és megbízható megoldása.

Lakókörnyezetben sok kárt okozhatnak a vadon élő állatok, amelyek az ember közelébe kerülve veszélyessé válhatnak. Egy nyest komoly gondot jelenthet, ha rendszeresen látogat a padlásra vagy a garázsba. A rókák nem csak megijesztik a közlekedő embereket, hanem megdézsmálhatják a baromfiudvart is. Előfordulhat, hogy valaki egzotikus állatokat tart, amelyek kijutnak, megszöknek az otthonukból, és riadalmat, problémákat okoznak.

Az egyedüli jó megoldás ezekre az esetekre az állatok befogása olyan módon, hogy ne érje őket semmiféle sérülés. A különböző csapdák, egyéb eszközök használatát olyan módon végezzük, hogy közben törekszünk az állat egészségének, testi épségének megóvására.

Az elfogott kóbor vagy vadon élő állatokat a számukra leginkább megfelelő helyre szállítjuk el. Fájdalommentes módszerrel segítünk a gondokat megszüntetni, az élőlények pedig folytathatják az életüket a számukra ideális környezetben.

Szakszerűen végzett tevékenységünk a Természetvédelmi Hivatal engedélyével történik, amely során vigyázunk az állatokra, gondoskodunk az elszállításról.

Az elkóborolt kutyák, macskák a menhelyekre kerülnek. A megszökött állatokat megtalálhatják a gazdák, a vadon élő állatok áttelepítését pedig biztonságosan intézzük.

Nem csak a lakott területeken, hanem az ipari létesítmények környékén is ellátjuk ezt a felelősségteljes feladatot. Keressen bennünket bizalommal, ha kóbor háziállattal vagy eltévedt vadon élő állattal találkozik! Óvja meg az otthonát a segítségünkkel!