Kóbor és vadon élő állatok befogása a nyugodt élet biztosításához

KapcsolatReferenciák
Kóbor kutyát talált? Kárt okozott a nyest? A kóbor és vadon élő állatok befogását szakszerűen elvégezzük bármikor.

Az emberek általában állatbarátok, házi kedvenceiket otthonaikban tartják. Előfordulhat, hogy valamilyen ok miatt elkóborol egy kutya vagy egy macska, és nem talál haza. Az ismeretlen élőlénytől sokan megijedhetnek, vagy nem tudják, hogy mit tegyenek. Szolgáltatásunk bárki számára elérhető könnyen, és mivel az állatok befogásával is foglalkozunk, ebben az esetben szintén tudunk segíteni.

A környezet- és állatvédelmi előírásoknak megfelelően végezzük a tevékenységet, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elkóborolt élőlény megfelelő helyre kerüljön. Vannak, akik kedvelik az egzotikus állatokat, és otthon gondozzák ezeket. Ha egy különleges élőlény kiszabadul, nagy felfordulást okozhat. Kár vagy baleset is keletkezhet, ezért ezeket a helyzeteket ajánlott minél hamarabb megszüntetni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakembereink rövid idő alatt megoldják a problémát!

A kóbor állatok befogása mellett a vadon élő állatok befogása sem okoz gondot számunkra. A rókák egyre gyakrabban megközelítik a lakóhelyek, a munkahelyek és az intézmények környékét, ami félelmet okozhat, veszélyt jelenthet. Az állattartó családok óvják a nevelt szárnyasaikat a rókától, és figyelik a jelenlétét. A rókák sok problémát jelenthetnek, és ezeket nem szabad megközelíteni. Szolgáltatásunk része a veszélyes állat mentesítés is, így ránk bízhatja ezt a feladatot.

A nyestek a tárolóhelyiségekben, a garázsokban, a műhelyekben hatalmas károkat tudnak okozni. Egy megrágott vezeték vagy termék további gondokat jelent, és nagy anyagi veszteséggel járhat. Az állatok befogása mindig sikeres a gyakorlatnak és az alkalmazott eszközöknek köszönhetően. Ha elbújt vagy elfutott az élőlény, a csapdák kihelyezésével előrelátó módon és biztonságosan elvégezzük a munkát.

Mindenki megelégedésére állatbarát módszerek használatával tevékenykedünk. Nem csak a madarak kártevéseinek megakadályozásában nyújtunk segítséget, hanem az állatok befogását is rendszeresen végezzük. Gondoskodunk a denevérek távol tartásáról, és tanácsokkal látjuk el a lakókat annak érdekében, hogy a megelőzés eredményes legyen. Forduljon hozzánk bizalommal!