Kóbor állat befogása állatbarát módon

KapcsolatReferenciák

Félti az autója épségét a nyestektől? Többször találkozott rókával a lakóhelye közelében? A kóbor állat befogását bízza hozzáértő szakembereinkre!

Egyre többen tartanak valamilyen egzotikus állatot, amit nem mindenki szeret, és vannak, akiket félelemmel tölt el. Előfordul, hogy ezek az élőlények elszöknek, és problémákat okoznak. Nem érdemes próbálkozni különféle módszerekkel a befogás érdekében, hanem legjobb, ha bennünket hív, mivel a szolgáltatásunk ezekre az esetekre nyújt megoldást.

Olyan eszközöket, csapdákat használunk, amelyek nem sértik meg az állat testét, de megkönnyítik az eredményes munkát. A Természetvédelmi Hivatal engedélyével rendelkezve védett állatokkal is tudunk foglalkozni.

Nem csak az ipari területeken, hanem az intézmények és a lakóházak közelében is szükség lehet a kóbor állatok befogására, amit kellő óvatossággal, biztonságosan, állatbarát módon végzünk. A nyestek gondot okozhatnak a padláson vagy a garázsban tárolt vagyontárgyakban, a rókák pedig veszélyesek lehetnek más állatokra vagy az emberre.

Többször keresnek bennünket az elkóborolt kutyák vagy macskák miatt. Ebben a feladatban is rendszeresen kivesszük a részünket. Minden állat megtalálhatja a gazdáját, vagy menhelyre kerülhet, ahol megfelelő ellátásban részesítik.

A nyugodt, biztonságos, balesetmentes élet érdekében végezzük a tevékenységünket, óvva az állatokat és a környezetet. Nagy gyakorlattal rendelkezünk, és munkatársaink jól ismerve az állatokat a legcélravezetőbb módon és eszközökkel tevékenykednek, az emberek és az állatok biztonságáért.

Veszélyes állatok mentesítésével is foglalkozunk, ami különösen nagy gondosságot és felelősséget jelent. Ha szabadon kóborló állatot lát, célszerű rögtön hozzánk fordulni, mivel így a lehető legrövidebb idő alatt megoldódik a probléma.

Kérje a szolgáltatásunkat, óvjuk együtt az élőlényeket és a környezetünket! Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen kóbor állat befogására van szükség! Felkészülten, megbízható módszereket alkalmazva látjuk el a teendőket.