Gondoskodjon időben a galambmentesítésről!

KapcsolatReferenciák

A galambmentesítést még a fészkelés időszak megkezdődése előtt érdemes elvégezni. Cégünk humánus módszerekkel és kedvező árakkal áll rendelkezésére.

Minden jel arra mutat, hogy idén korán megérkezik a tavasz. Ez azt is jelenti, hogy hamarosan megindul majd a madarak fészekrakási ideje, de érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a galambok akár télen is megpróbálkoznak a fiókaneveléssel, így előlük szinte soha nincsenek biztonságban az ideális fészekrakó helyek. Célszerű előre gondolkozni és időben szakembert hívni a galambmentesítéshez.

A galambmentesítésre gyakran van szükség padlásterekben, érdemes elsőként ezek átnézésével kezdeni a feladatot. A madarak megtalálnak minden „kis rést a pajzson”, azaz, ha nyitva maradt egy ablak vagy találnak valahol egy kis lyukat a tetőn, akkor szinte garantált, hogy beköltöznek. A legjobb, ha még időben sikerül rajtakapni őket és még azelőtt megszüntetni a lehetőséget, mielőtt elkészítik a fészket.

Nem ritka azonban, hogy már későn veszi észre az ember az újdonsült társbérlőket, és már tojásokat talál a fészekben, esetleg a már kikelt fiókák néznek vele szembe. Ilyen esetben mindenképp körültekintően kell végezni a galambmentesítést, anélkül, hogy az állatoknak bántódása esne.

Sajnos sokan kegyetlen módszerekhez folyamodnak és egyszerűen fészkestül kirakják a galambcsalád szűrét, azonban ez a fiókák pusztulását okozza. A szakemberek által, humánusan végzett galambmentesítés tökéletes megoldást nyújt, ráadásul higiénikusabb is, hiszen ők megfelelő védőfelszereléssel rendelkeznek a művelethez.

Cégünk a galambmentesítés után a fertőtlenítést is elvégzi, így Önnek valóban csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Ha minket hív, nem kell gondoskodnia utólagos takarításról, fertőtlenítésről, csapatunk teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére.

Amennyiben galambmentesítésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére, és egyeztetheti velük a részleteket.